Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:44 | 09/02/2023

Με τον πρώην υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο κ. Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε στον Αρχιεπίσκοπο τη σπουδαία, όπως είπε, βοήθεια που προσφέρει η Εκκλησία στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ζήτησε να μάθει αν αυτές οι ανάγκες μέσα στο χρόνο αυξάνονται. Όπως γνωστοποιήθηκε από την Αρχιεπισκοπή, τόνισε πως η προσφορά της Εκκλησίας αποτελεί έναν σοβαρό δείκτη που αποτυπώνει σε κάθε χρονική περίοδο τις ανάγκες της κοινωνίας.

Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στις δομές που έχει αναπτύξει η Εκκλησία ώστε να προσφέρει ακόμη περισσότερο και σε διαφορετικές κοινωνικές ομάδες. Σημείωσε πως οι ανάγκες είναι πάντοτε αυξημένες, ωστόσο η Εκκλησία προσπαθεί να αλλάξει προς το βέλτιστο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της βοήθειας που προσφέρει.

Τόνισε τη συνεργασία που έχει η Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών με τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων και τις σκέψεις που έχουν κατατεθεί για τον εκσυγχρονισμό αυτών των υποδομών και τον τρόπο προσφοράς της Εκκλησίας. Υπογράμμισε τη σπουδαία συμβολή των εθελοντών της Εκκλησίας στην προετοιμασία συσσιτίων και άλλων αντίστοιχων πρωτοβουλιών, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα νέα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης που δημιουργεί η Εκκλησία με σκοπό να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στα μικρά παιδιά.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis