Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:14 | 29/05/2023

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την δήλωση εξαφάνισης ενός ανήλικου ΡΟΜΑ, μικρής ηλικίας - περίπου 2 ετών -  στην είσοδο του Πύργου, κοντά στον κόμβο Φιλοθέης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι γονείς του ενημέρωσαν την Αστυνομία πως το παιδάκι χάθηκε ενώ βρισκόταν δίπλα στην κεντρική αρδευτική διώρυγα του ΓΟΕΒ Αλφειού - Πηνειού, από το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος προς τη ΣΕΤΤΗΛ.

Διαβάστε επίσης

Οι Αρχές φοβούνται πως το κοριτσάκι είναι πολύ πιθανό να έπεσε μέσα στον κεντρικό αρδευτικό αύλακα του ΓΟΕΒ και αναμένεται η συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ με βάρκα για έρευνα μέσα στο νερό, αν και έχει δοθεί εντολή να σταματήσει η ροή από το φράγμα του Αλφειού για να διευκολυνθεί το έργο των Αρχών.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, του Α.Τ Πύργου, της Ασφάλειας Πύργου και άλλων υπηρεσιών, μαζί με τους πυροσβέστες ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή σε καναλέτα, αύλακες, χωράφια για τον εντοπισμό της μικρής.

Το πρωί θα επιχειρήσουν δύτες και προσωπικό της 6ης ΕΜΑΚ και να είναι εφικτό θα μπει και βάρκα μέσα στον κεντρικό αρδευτικό αύλακα του ΓΟΕΒ. Η βλάστηση είναι όμως τόσο πυκνή στα περισσότερα σημεία έως την επιφάνεια του νερού, που το έργο των δυνάμεων και αύριο θα είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια για την εξαφάνιση της 2χρονης και οι γονείς της βρίσκονται στο μέγαρο της Αστυνομίας για να καταθέσουν σχετικά.

Ελάχιστα είναι τα σημεία που κάποιος θα μπορούσε να έχει πρόσβαση από τον καταυλισμό στον αύλακα, καθώς η βλάστηση σε όλο το μήκος του καναλιού είναι πολύ πυκνή, σαν αδιαπέραστος τοίχος...

eksafanisi 4

eksafanisi 5

eksafanisi 6

eksafanisi 7

eksafanisi 8

eksafanisi 9

ereunes roma 2xr 1

ereunes roma 2xr 2

ilialive.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis