Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:29 | 23/04/2024

Είναι πλέον αποδεκτό, ακόμα και από εκείνους που δεν το ομολογούν ανοιχτά, ότι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα του σημερινού κόσμου είναι αυτό της επικείμενης κλιματικής καταστροφής.

Ο κίνδυνος είναι πλέον υπαρξιακός και ο χρόνος που απομένει για δράσεις περιορισμένος. Η κρισιμότητα των καιρών απαιτεί συνεργασίες και συνθέσεις ακόμη και μεταξύ διαφορετικών – φαινομενικά - σε στόχευση συλλόγων.

Στο πνεύμα αυτό, ως Όμιλος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, μαζί με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου της δημοτικής ενότητας Ελευθερίου - Κορδελιού, τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου, και τέλος τον ΦΟ.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας στο πεδίο της περιβαλλοντικής ενημέρωσης, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις μικρές μας δυνάμεις με στόχο τη διεκδίκηση μιας πραγματικά «βιώσιμης» ζωής.

Αποφασίσαμε, επίσης, να συνδυάσουμε την κίνησή μας αυτή, με μια δράση που αφορά σε ένα από τα τραγικότερα γεγονότα που συνέβησαν στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα, συμφωνήσαμε όλοι μας, την Τέταρτη 24/04/2024, και ώρα 11:00 π.μ, στο Δημοτικό Πάρκο Διαλογής, να φυτέψουμε 57+1 δέντρα στη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών. Αποτείνοντας με αυτό τον τρόπο την πρέπουσα τιμή τόσο στους 57 νεκρούς που αναγνωρίστηκαν όσο και σε εκείνους που δεν βρέθηκαν ποτέ.

Ο Πρόεδρος

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Δημήτρης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis