Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:39 | 15/11/2025

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του αγαπητού μας συναδέλφου Αρχ/κα ΜΑΛΑΔΕΝΗ Χρήστου στην ηλικία των 50 ετών, ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ξάνθης.

Έδωσε γενναία μάχη τους τελευταίους μήνες και αυτό αντανακλά με τον πιο ευκρινή τρόπο όλη την πορεία της ζωής του ως σήμερα. Για όσους γνωρίσαμε τον Χρήστο από τα πρώτα βήματα στο Σώμα μας έως σήμερα, ο πόνος είναι μεγάλος, αλλά το μέγεθος της απουσίας του θα γίνει αντιληπτό όσο ο καιρός θα περνά και το ηθικό του εκτόπισμα θα μένει δυσαναπλήρωτο.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να είναι αιωνία η μνήμη του.

                                                ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ               ΠΕΤΡΟΣ ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

 ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Α'                                   ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Α'

Policenet.gr © | 2025 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis