Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
περιπολικό_intime
14:19 | 17/11/2023

 Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Η άμεση κινητοποίηση και η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως σχετικά με τηλεφώνημα για ύπαρξη εμπρηστικού εκρηκτικού μηχανισμού σε σχολικό συγκρότημα της περιοχής Χαριλάου, οδήγησε στη σύλληψη νεαρού για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Διαβάστε επίσης

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (16-11-2023), το Κέντρο Έκτακτης Ανάγκης με αριθμό κλήσης “112” δέχθηκε σχετικό τηλεφώνημα, με αποτέλεσμα να κινηθούν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις και να εφαρμοστεί το πρωτόκολλο εξερεύνησης του χώρου για την προστασία των παρευρισκομένων.

Οι χώροι του σχολικού συγκροτήματος εξερευνήθηκαν με αρνητικό αποτέλεσμα και από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε από 17χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Με αφορμή το προαναφερόμενο συμβάν, υπενθυμίζεται και επισημαίνεται στους πολίτες οτι, το Κέντρο της Άμεσης Δράσης ανταποκρίνεται άμεσα σε όλες τις κλήσεις και η άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών ενδέχεται να προκαλέσει καθυστέρηση στη βοήθεια συμπολιτών μας που την έχουν πραγματικά ανάγκη.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis