Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:39 | 03/04/2024

Συνελήφθησαν, προχθες το πρωί, σε διαφορετικές περιπτώσεις, στην Κάτω Αχαία, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της παραβατικότητας εγκληματικών ομάδων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, της ΟΠΚΕ της ιδίας Υπηρεσίας, της ΟΕΠΤΑ και του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαίας δυο ημεδαποί  άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες, για κατοχή ναρκωτικών.

Στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαίας,  πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του πρώτου συλληφθέντα, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν (240) γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων άγνωστης ναρκωτικής ουσίας και (6) γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης.

Διαβάστε επίσης

Στη δεύτερη περίπτωση, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δεύτερου συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 53 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων άγνωστης ουσίας, 1,4 γραμμάρια κάνναβης, 100 γραμμάρια υγρού άγνωστης ναρκωτικής ουσίας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι άγνωστες ναρκωτικές ουσίες θα αποσταλλούν στη Χημική Υπηρεσία Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου για εργαστηριακές εξετάσεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis