Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:39 | 16/12/2022

Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, καθώς και ερευνών που διενεργούνται από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε συλλήψεις ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις ληστείας κλοπής και εκκρεμούς καταδικαστικής απόφασης.

Συγκεκριμένα:

  • Εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη έπειτα από αναζητήσεις δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ., βραδινές ώρες χθες (15-12-2022), 38χρονος ημεδαπός, ο οποίος προηγουμένως εισήλθε σε κατάστημα μίνι μάρκετ στην Πολίχνη και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε ένα μαχαίρι, καθώς και χρηματικό ποσό το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.
  • Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, απογευματινές ώρες χθες (15-12-2022), 55χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (10) ετών και του επιβλήθηκε ποινή (10.000) ευρώ για παράνομη διακίνηση μεταναστών.
  • Πλήρωμα Περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβε άμεσα έπειτα από αναζητήσεις, πρώτες πρωινές ώρες της 15-12-2022 , δύο (2) ημεδαπούς ηλικίας 18 και 17 ετών και 27χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι στην περιοχή της Σταυρούπολης, παραβίασαν καπάκι ντεπόζιτου αυτοκινήτου και αφαίρεσαν καύσιμα. Κατά την ακινητοποίησή τους, ο 17χρονος απείλησε τους αστυνομικούς και προέβαλε αντίσταση, ενώ στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά όπου οδηγήθηκαν, ο 17χρονος και ο 18χρονος απείλησαν και εξύβρισαν τους αστυνομικούς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis