Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
19:14 | 06/08/2023

Οι ήρωες ενός ακόμα καλοκαιριού, είναι οι πυροσβέστες που παλεύουν με τα πύρινα μέτωπα. Σε όλη την Ελλάδα η μάχη με τη φωτιά είναι ένα φαινόμενο που, δυστυχώς, εμφανίζεται και γίνεται εντονότερο ειδικότερα όταν υπάρχουν ισχυροί άνεμοι μετά από περίοδο ξηρασίας. Όπως συνέβη, δηλαδή, στη Ρόδο αλλά και στην Εύβοια εκεί όπου η Ελλάδα θρήνησε την απώλεια των δύο αξιωματικών της ΠΑ που έπεσαν στο καθήκον με τη συντριβή του Canadair στον Πλατανιστό στην Κάρυστο.

Όσα λόγια, όμως, και να πει κανείς για τους ήρωες πυροσβέστες υπάρχουν και οι εικόνες που απλά κάνουν τους πάντες να «λυγίσουν». Όπως αυτή ενός πυροσβέστη στον Έβρο ο οποίος μετά από πολύωρη μάχη με τις φλόγες, αποκαμωμένος έχει πέσει στη γη και κοιμάται για ελάχιστες στιγμές μέχρι να σημάνει ξανά συναγερμός και να ριχτεί στα μέτωπα.

Διαβάστε επίσης

Ο ίδιος ο πυροσβέστης, Μίλτος Δεληγιώργης, ανέβασε τη συγκλονιστική στιγμή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook συνοδεύοντάς τη με ένα μήνυμα γεμάτο νόημα. «Μετά από ολονύκτια μάχη με τις φλόγες, άπλωσα την δική μου ξαπλώστρα. Εσύ όταν βρεις θέση στην άμμο έλα να σου δώσω και την δική μου πετσέτα, γιατί μάλλον δεν θα την χρειαστώ φέτος. 05/08/2023», έγραψε χαρακτηριστικά.

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis