Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:19 | 19/08/2024

Ο αστυνομικός Κωνσταντίνος Μαρής γνωστός για τις λοιπές του πολλές ιδιότητες με πτυχία, έρχεται για ακόμη μια φορά να μας επιβεβαίωσει πως η ανθρωπιά και ελπίδα δεν χάθηκαν αφού συχνά θίγει κοινωνικά ζητήματα στα media του.

Έτσι και σήμερα μέσα από το παρακάτω βίντεο στο Tik tok ανέδειξε την προσπάθεια της Νένας Χρονοπούλου που τρέχει ένα ψήφισμα για τη συνταξιοδότηση γονιου ΑμεΑ  και τις σχετικές δράσεις της μέσω του Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου ΑμεΑ .

Διαβάστε επίσης

Η ίδια λυγίζει κάθε φορά όταν μιλά για το γιο της Χρήστο και το Αυτισμό που γνώρισε από αυτόν !

Αυτοί οι γονείς έχουν φωνή και ψυχή  και εμείς οφείλουμε να τους στηρίξουμε παίρνοντας παράδειγμα από τον Κωσταντινο ! 

Συμπληρώστε τη φόρμα ούτε 5 λεπτά απο το χρόνο σου δεν είναι ! 

Επίσης ο αστυνομικός συμπλήρωσε , μιλώντας αποκλειστικά στο APOCALYPTO ότι τα ΑμεΑ έχουν ισα δικαιώματα, η κοινωνία πρέπει να σταθεί δίπλα τους περισσότερο από ποτε και δεν είναι αποδεκτός κανενός είδους αποκλεισμός αρα κάλυπτα μπορούν να έχουν θέση και στην αστυνομία !

@konstantinosmaris @Νένα Χρονοπούλου - Μητροπούλου @4amea #4amea #fypシ゚viral #greece🇬🇷 ♬ πρωτότυπος ήχος - Konstantinos Maris

πηγή: apocalyptopolicenews.blogspot.com

Policenet.gr © | 2026 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis