Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:04 | 10/12/2023

Φωνάζοντας ρυθμικά και επαναλαμβανόμενα το όνομα του αδικοχαμένου Όλιβερ, του χάσκι που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου από άγνωστο στην Αράχωβα, εκατοντάδες πολίτες ζητούν από τις αρχές να προχωρήσουν σε σύλληψη του δράστη και στην τιμωρία του για να δικαιωθεί η μνήμη του Όλιβερ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για το χάσκι στην Αράχωβα - Ζητούν δικαίωση για τον αδικοχαμένο Όλιβερ [εικόνες]

Διαβάστε επίσης

Η πορεία των συμμετεχόντων στην διαδήλωση διαμαρτυρίας σταμάτησε μπροστά στο κτίριο του κοινοβουλίου, με τους παρευρισκόμενους να φωνάζουν συνθήματα ενάντια στην κακοποίηση των ζώων.

ΟΛΙΒΕΡ

Πολλοί από τους διαδηλωτές, οι οποίοι έφτασαν από νωρίς το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, συνοδεύονταν από τα κατοικίδιά τους. Θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα για την αρμονική συνύπαρξη ζώων και ανθρώπων.

ΟΛΙΒΕΡ

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες στην περιοχή που τελέστηκε το αποτρόπαιο έγκλημα, με τις Αρχές να αναζητούν υλικό από κάμερες, ώστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία. Επιπλέον, ο δήμαρχος Αράχωβας έχει απευθύνει έκκληση σε όλους τους συμπολίτες τους να αναφέρουν οποιαδήποτε πληροφορία τούς φαίνεται σχετική με την υπόθεση.

ΟΛΙΒΕΡ

 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis