Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
gun
17:32 | 14/03/2024

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας:

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων το οποίο με την πολύτιμη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, εξιχνίασαν υπόθεση ληστείας και απόπειρας βιασμού σε βάρος 36χρονης.

Διαβάστε επίσης

Η συντονισμένη προσπάθεια και η αφοσίωση των συναδέλφων του Τ.Α Εξαρχείων οι οποίοι συνεπικουρούμενοι από συναδέλφους του Τ.Α. Αγ. Παντελεήμονα,  με μεθοδικότητα, επιμονή και υπομονή και σε συνδυασμό με τη σχολαστικότητα και την επιστημονική κατάρτιση των συναδέλφων του Τμήματος Εξερευνήσεων της Δ.Ε.Ε. που συμμετείχαν σε πρώτο χρόνο στην έρευνα σκηνής εγκλήματος, είχε ως αποτέλεσμα την ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών της υπόθεσης. Άξιοι συγχαρητηρίων εξίσου είναι  και οι αφανείς ήρωες συνάδελφοι που συμμετέχουν από άλλες Υπηρεσίες & Τμήματα όπως της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής και τα Τμήματα Καταδιωκτικών – Στατιστικής, Δακτυλοσκοπίας, Φωτογραφικού, Αρχείου, DNA, Όπλων του Εγκληματολογικού κ.α.

Επειδή η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για όλους εμάς, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ακούραστα για τη διασφάλισή της, ενώ οι έχοντες την ευθύνη οφείλουν επιτέλους να εγκύψουν και να εφοδιάσουν ουσιαστικά όλες τις Υπηρεσίες πρώτης γραμμής τόσο με προσωπικό, όσο και με τον απαιτούμενο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis