Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:19 | 19/12/2022

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων, για την άμεση εξιχνίαση τροχαίου ατυχήματος σωματικών βλαβών, με εγκατάλειψη. 

 Συγκεκριμένα την 02-12-2022 οδηγός αυτοκινήτου στο 59ο χλμ ε.ο. Λαρίσης-Τρικάλων παρέσυρε δικυκλιστή με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά και εγκατέλειψε το σημείο. Οι αστυνομικοί της τροχαίας που προσέτρεξαν για το συμβάν αρχικά βοήθησαν τον τραυματία και με σταθμό του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ κατάφεραν σε μικρό χρονικό διάστημα να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του συγκεκριμένου οδηγού μέσα από την έρευνά τους. Σε κάθε περίπτωση με τον επαγγελματισμό τους και τους ειδικούς τους χειρισμούς, μιας και τέτοιες περιπτώσεις έχουν την δυσκολία τους, μπαίνει τέλος σε κάθε σκέψη και απόπειρα να μένουν αβοήθητα τα θύματα τροχαίων ατυχημάτων από ασυνείδητους οδηγούς!

Διαβάστε επίσης

   Η επιτυχία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και μάλιστα έρχεται σε μια περίοδο που η πόλη και συνολικά ο Νομός των Τρικάλων δέχονται χιλιάδες επισκεπτών. Όλο το προσωπικό των Υπηρεσιών της Δ.Α. Τρικάλων και κυρίως της τροχαίας, αγωνίζεται καθημερινά για την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες, την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων και πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, καθιστώντας την άφιξη των επισκεπτών ασφαλή για να απολαύσουν την εορταστική περίοδο!

 Όπως έχουμε τονίσει, ως Ένωση ήμασταν και θα είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας επιζητώντας από την πολιτεία να διαθέσει τους αναγκαίους πόρους για τον εκσυγχρονισμό της Ελληνικής Αστυνομίας και την θωράκιση του Έλληνα αστυνομικού από τους καθημερινούς κινδύνους!!!

 

ΒΊΝΤΕΟ ΤΡΟΧΑΊΟΥ ΑΤΥΧΉΜΑΤΟΣ

Με τιμή

Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος: ΑΝΑΓΝΏΣΤΟΥ Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας: ΜΗΤΣΙΚΌΣ Λάμπρος 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis