Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:51 | 11/10/2023

Ανακοίνωση  Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής 

Την Τρίτη 10/10/2023 πρωινές ώρες, οι συνάδελφοι του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης -παρουσία Εισαγγελέα- πραγματοποίησαν έρευνα σε Οδοντιατρείο το οποίο λειτουργούσε από άτομο άνευ αδείας, κατά δήλωσή του ιατρός.

Αφορμή για τη σύλληψή του αποτέλεσε λανθασμένη ιατρική πράξη και ακολούθως, σχετική καταγγελία στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αθηνών από το θύμα.

Σε βάρος του 51χρονου συλληφθέντα, ο οποίος παραδέχθηκε πως είναι οδοντοτεχνίτης και δεν διαθέτει πτυχίο οδοντιατρικής, ασκήθηκε ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της άσκησης επαγγέλματος χωρίς πτυχίο, της αντιποίησης του ιατρικού λειτουργήματος, της απάτης και των σωματικών βλαβών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πλήρης εισαγγελική έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί η δράση του, ενώ παράλληλα ο ανωτέρω συλληφθείς οδηγήθηκε με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία στον Εισαγγελέα.

Στους συναδέλφους μας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια καθώς έδρασαν με επαγγελματισμό και μεθοδικότητα, αξιοποιώντας το πληροφοριακό τους δίκτυο, συμβάλλοντας στην προστασία της ζωής και της αρτιμέλειας των συνανθρώπων μας.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis