Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
7
16:14 | 25/04/2023

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά προβάλλει και
συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους του Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου, της ΔΙ.ΑΣ Πειραιά και της
Αμέσου Δράσεως
διότι, με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, μετά από επισταμένες αναζητήσεις και διεξοδική έρευνα-προανάκριση, κατάφεραν την 22-04-2023 να συλληφθούν δύο (2) άτομα για τις παραβάσεις, σύστασης Εγκληματικής Οργάνωσης, Διακεκριμένης κλοπής και Βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, ενώ ένα (1) άτομο αναζητείται.

Σημειωτέον ότι οι κατηγορούμενοι έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν για ομοειδείς πράξεις-αδικήματα ενώ εξετάζεται η συμμετοχή των κατηγορουμένων και σε άλλες πράξεις ανά την επικράτεια. Οι δύο
κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημ/κων Πειραιά.

Οι συνάδελφοί μας προκειμένου να ανταπεξέλθουν και να ικανοποιήσουν απόλυτα την αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας στο σύνολό της, για την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος, την εξασφάλιση της προστασίας του Κράτους Δικαίου, εργάζονται ασταμάτητα όχι μόνο με κίνδυνο την ίδια τους την ζωή, αλλά και με την καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων τους ιδιαίτερα στα Τμήματα ασφαλείας που ανήκουν στην εδαφική αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, λόγω της διαχρονικής τεράστιας έλλειψης προσωπικού.

Επιβάλλεται, η φυσική ηγεσία και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, επιτέλους να δώσουν άμεσα λύσεις στα τρέχοντα και σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν το αστυνομικό προσωπικό και ιδιαίτερα αυτών των ελλείψεων, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή και μέσα.

Η Ένωσή μας, θα συνεχίσει να αναδεικνύει, εκτός από τα τεράστια προβλήματα των μελών της και τα επιτεύγματά τους, έτσι ώστε να «αντιληφθούν» άπαντες το έργο του Αστυνομικού προσωπικού και το όφελος αυτού στην Κοινωνία.

Συνεχίζουμε και απαιτούμε την άμεση ενίσχυση των Τμημάτων Ασφαλείας & Αστυνομικών Τμημάτων του Πειραιά.

                                    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            ΛΙΟΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                     ΜΑΛΑΧΙΑ ΑΡΓΥΡΩ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis