Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:14 | 02/10/2023

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Υ.Α Πύργου για την εξιχνίαση δεκαέξι (16) κλοπών, οι οποίες έλαβαν χώρα το χρονικό διάστημα από αρχές του μήνα Αυγούστου έως και την 29.09.2023 σε οικίες, εξοχικές οικίες και αγροικίες της ευρύτερης περιοχής του Πύργου. Ειδικότερα μετά από ενδελεχή έρευνα οι συνάδελφοι της Υ.Α Πύργου προέβησαν στην σύλληψη δυο ημεδαπών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παράβαση των άρθρων 187, 374 & 381 Π.Κ " Σύσταση συμμορίας ενωμένη για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών και Φθορά ", ενώ συγκατηγορούμενος για τις ως άνω πράξεις τυγχάνει και τρίτος ημεδαπός, ο οποίος βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης. Το αποκομιζόμενο όφελος από την εγκληματική δράση των ανωτέρω ανέρχεται άνω των 18.770 ευρώ περίπου, ενώ το ποσό των 19.590 ευρώ είναι τα χρήματα που αφαιρέθηκαν από το σύνολο των διαπραχθέντων κλοπών. Αξίζει δε να τονιστεί ότι ορισμένα εκ των αφαιρεθέντων αντικειμένων ανευρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια ακόμα μεγάλη επιτυχία των συναδέλφων της Υ.Α Πύργου που με μεθοδικότητα, επαγγελματισμό και υπομονή κατάφεραν να προβούν στην σύλληψη των ανωτέρω οι οποίοι με την δράση τους λυμαίνονταν την περιουσία των Ηλείων πολιτών. 

  Έχουμε τονίσει πολλάκις πως το σύνολο του προσωπικού των υπηρεσιών της Δ.Α. Ηλείας αγωνίζεται καθημερινά για την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες του νομού και θα συνεχίσει να το πράττει με ανιδιοτέλεια, προκειμένου να διαφυλαχτεί το αγαθό της δημόσιας ασφάλειας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis