Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:39 | 05/05/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας 

 

Διαβάστε επίσης

Η Ένωσή μας με αίσθημα υπερηφάνειας, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, καθόσον μετά από μεθοδικότητα, επιμονή, πολλές ώρες εργασίας, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία κατάφεραν την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, η οποία διέπραττε ληστείες και κλοπές σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, Λευκάδας και της Ηπείρου.

Συνελήφθησαν συνολικά δέκα ημεδαποί μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και ένας ακόμη κατηγορούμενος που τυγχάνει ήδη έγκλειστος σωφρονιστικού καταστήματος. Εξιχνιάσθηκαν (2) ληστείες και (28) κλοπές σε κοσμηματοπωλεία, σε καταστήματα, σε οικίες και σε οχήματα. Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ξεπερνά τις (645.000) ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Υ.Α. Αγρινίου για μια ακόμη φορά κατάφεραν, ένα καίριο πλήγμα στο οργανωμένο έγκλημα, οι οποίοι επιδεικνύοντας διαχρονικά υψηλό επαγγελματισμό και φιλότιμο, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, γεγονός που μας γεμίζει συναισθήματα υπερηφάνειας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος

Ο Γενικός Γραμματέας

ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis