Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:19 | 04/01/2024

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Βουλευτή Ηλείας Ν.Δ κ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ είναι άριστος γνώστης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Δ.Α Ηλείας καθώς κατά την διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας έχει επιδείξει ενδιαφέρον για αυτά, ενώ πάντα έχει σταθεί αρωγός στα δίκαια αίτηματά μας τόσο προς την πολιτική όσο και προς την φυσική ηγεσία του Υπουργείου μας, με την παρουσία του να ενισχύει τις διεκδικητικές μας προσπάθειες.

Διαβάστε επίσης

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας προσμένουμε την συνέχιση αυτής της αγαστής συνεργασίας προκειμένου χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Διεύθυνση και τα οποία αποτελούν τροχοπέδη στις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλει το αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α Ηλείας να εξεύρουν λύση.

Του ευχόμαστε καλή δύναμη & καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, γνωρίζοντας εκ των προτέρων την ευαισθησία που τον διακατέχει για θέματα που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών σε μια ευνομούμενη πολιτεία.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis