Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
08:29 | 12/07/2023

Τον Διοικητή του Α.Τ. Ερυμάνθου, Αστυνόμο Β’, Θεόδωρο Χριστόπουλο και όλους τους αστυνομικούς συγχαίρει και δημόσια ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής για την άμεση εξιχνίαση της ληστείας σε βάρος συνδημότη μας, στον Άγιο Δημήτριο Τριταίας.

Οι αστυνομικοί με μεθοδικότητα και εξονυχιστική έρευνα κατάφεραν να εντοπίσουν τους τρεις δράστες, οι οποίοι μάλιστα, είναι «γνώριμοι» στις αστυνομικές Αρχές.

«Ο Δήμος μας εκτείνεται σε μεγάλη έκταση και στα χωριά μας ζουν πολλοί ηλικιωμένοι και ανήμποροι άνθρωποι που εύκολα μπορούν να πέσουν θύματα επιτηδείων κι άλλων παραβατικών στοιχείων.

Ο Διοικητής κι όλο το προσωπικό του Α.Τ. Ερυμάνθου δίνουν με αποτελεσματικότητα και ταχύτητα καθημερινά αγώνα για την ασφάλεια των συνδημοτών μας, η οποία αποτελεί πρώτιστο μέλημά μας. Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο τους τελευταίους μήνες εξιχνίασαν περισσότερες από δέκα περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων. Το Αστυνομικό Τμήμα Ερυμάνθου επιτελεί σπουδαίο ρόλο και η περαιτέρω ενίσχυσή του αποτελεί βασική μας διεκδίκηση και επιδίωξη», δήλωσε ο Δήμαρχος.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis