Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
7
11:59 | 01/04/2023

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

Συγχαίρουμε τον συνάδελφο Δημήτριο ΔΕΤΣΑΡΙΔΗ, Αντιπρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης IPA Ξάνθης και μέλος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης για την έκθεση πυρογραφίας του στο 33ο Πανελλήνιο Συνέδριο Π.Ο.ΑΣ.Υ. στην Αθήνα, μετά από σχετική πρόταση του Προέδρου της Ομοσπονδίας, ο οποίος είχε μείνει έκπληκτος με τα έργα του Δημήτρη όταν επισκέφθηκε την πόλη μας κατά τις εργασίες της 35ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου μας.

Τα έργα του που έχουν ως θέμα κυρίως Αγίους της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης και Ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του '21, εντυπωσίασαν τους επίσημους προσκεκλημένους αλλά και τους συνέδρους της Ομοσπονδίας και δέχθηκε θερμά συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ Γρηγόρη Γερακαρακο, τον Προέδρο του Σωματείου Νίκο Γουναρίδη και την Πολιτική και Φυσική μας Ηγεσία.

Ο Δημήτρης ΔΕΤΣΑΡΙΔΗΣ κάνει όλους εμάς τους συναδέλφους υπερήφανους με τα εκπληκτικά του έργα, αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας και αποδεικνύει πως το επάγγελμά του ως αστυνομικός δεν λειτουργεί συγκρουσιακά με την καλλιτεχνική του φύση αλλά συνδέονται μεταξύ τους.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο Γεν Γραμματέας ΔΡΟΣΙΔΗΣ Παναγιώτης

Εικόνα
7

 

Εικόνα
7

 

Εικόνα
7

 

Εικόνα
7

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis