Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
10:14 | 13/07/2023

   Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους μας της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του  Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων.

   Συγκεκριμένα, το τελευταίο χρονικό διάστημα οι συνάδελφοί μας της συγκεκριμένης Ομάδας πραγματοποίησαν εξαιρετικές υπηρεσιακές ενέργειες προκαλώντας θετικά σχόλια για το πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας στα Χανιά.

  • Αναλυτικότερα την Παρασκευή (07-07-2023), κατόπιν τηλεφωνικής κλήσης πολίτη στο Κέντρο R/T «100» της Δ.Α. Χανίων, άντρες της εν λόγω Ομάδας επενέβησαν άμεσα και έσωσαν νεαρόο οποίος περπατούσε στην άκρη των τειχών της Δυτικής Τάφρου, πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Ο συγκεκριμένος νεαρός αναζητούνταν από τους οικείους του.
  • Την Κυριακή (09-07-2023) ζευγάρι τουριστών κλείδωσε το μωρό του στο αυτοκίνητο και βγήκε για βόλτα στο Ενετικό Λιμάνι με το άλλο τους παιδί. Περαστικοί αντιλήφθηκαν το κλάμα του μωρού και ειδοποίησαν στο Κέντρο R/T «100» της Δ.Α. Χανίων. Άμεσα έφτασαν στο σημείο δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι  αναγκάστηκαν να σπάσουν το τζάμι οδηγού του οχήματος και να βγάλουν το παιδί έξω.
  • Πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (07-07-2023) αστυνομικοί της ίδιας Ομάδας, κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους στην πόλη των Χανίων, εντόπισαν και συνέλαβαν ημεδαπό στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 20 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα στιλέτο. 

  Οι τελευταίες αυτές ενέργειες των ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δείχνουν το επίπεδο του επαγγελματισμού τους και το εξαιρετικό επίπεδο αστυνόμευσης της πόλης μας. Παρόλα αυτά όμως παραμένει σοβαρό πρόβλημα η «λειψανδρία» σε προσωπικό του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων το οποίο έχει μείνει με ελάχιστο προσωπικό

 και οι συνάδελφοί μας τόσο των περιπολικών οχημάτων όσο και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καλούνται να υπερβάλλουν ευατόν…μέχρι πότε όμως; Πρέπει η Φυσική και Πολιτική Ηγεσία να επιληφθεί, καθώς επισημαίνουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα για μία ακόμη φορά, γιατί τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης και οι δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είναι η «βιτρίνα» της αστυνόμευσης στην πόλη μας!

.

 

 

Ο

Πρόεδρος

 

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

6985777131

 

 

 

Ο

Γενικός Γραμματέας

 

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

6972871787

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis