Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
κρισεις
09:14 | 24/01/2024

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου συγχαίρει τον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μάλλιο Δημήτριο και του εύχεται καλή θητεία με υγεία και τύχη. Η επί χρόνια παρουσία του σε επιτελικές θέσεις που σχετίζονται με την Προστασία Συνόρων τον καθιστά άριστο γνώστη των θεμάτων που απασχολούν τα νησιά μας και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι δίπλα μας στο έργο μας.

Παράλληλα, συγχαίρουμε τον κ. Σεβδυνίδη Μιχαήλ για την προαγωγή του στον βαθμό του Υποστρατήγου και την τοποθέτησή του στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου. Προερχόμενος από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης, έμπειρος και μάχιμος Αξιωματικός, τον υποδεχόμαστε στην ακριτική περιοχή μας, όπου με τη στήριξη του συνόλου του προσωπικού των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λέσβου, Χίου και Σάμου θα συνεργαστούμε για την παροχή του αγαθού της ασφάλειας στους πολίτες των νησιών μας.

Συγχαίρουμε επίσης, τους Ταξιάρχους κ. Μαϊστρέλλη Δημήτριο και Βαζούρα Ηλία που παραμένουν Διευθυντές στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Σάμου και Λέσβου αντίστοιχα, καθώς και τον Αστυνομικό Διευθυντή Αραμπατζή Ιωάννη για την τοποθέτηση του στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Χίου.

Στον μέχρι πρότινος Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου Αντιστράτηγο ε.α. κ. Ντουρουντού Ελευθέριο και στον τέως Αστυνομικό Διευθυντή Χίου Υποστράτηγο ε.α. κ. Κεβόπουλο Γεώργιο, τους ευχόμαστε να χαρούν την αποστρατεία τους, έχοντας υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Η προσφορά τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδίως στην κοινωνία των νησιών μας, είναι αδιαμφισβήτητη και αναγνωρίζεται τόσο από τους συναδέλφους τους, όσο και από τους πολίτες.

 

                           Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ                      ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΜΟΥΤΖΙΑΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis