Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:59 | 01/02/2023

Ανακοίνωση του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας Ηπείρου-Ιόνιων Νήσων

 

 

 

Με αφορμή την πραγματοποίηση των ετήσιων τακτικών κρίσεων Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, που έλαβαν χώρα, την 25 έως και 27 Ιανουαρίου 2023, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Αντιστράτηγο Γεώργιο ΔΟΥΒΑΛΗ για την παραμονή του στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.

 

 

 

Καθώς και στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας Γεώργιο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ για την προαγωγή του στο βαθμό του Υποστρατήγου και την τοποθέτηση του στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ιονίων Νήσων.

 

 

 

Επιπρόσθετα, συγχαίρουμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων Βασίλειο ΜΟΥΣΕΛΙΜΗ για την προαγωγή του στο βαθμό του Ταξιάρχου και την τοποθέτηση του στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου.

Η απόφαση αυτή της Πολιτείας, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του προσφερόμενου έργου των ανωτέρω στελεχών που υπηρετούν στις περιφερειακές Γενικές Επιθεωρήσεις και περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας μας, αποσκοπώντας τόσο στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας, όσο και στη διασφάλιση της εθνικής ακεραιότητας και των συνόρων της χώρας μας, αλλά και ως προς την ποιότητα του προσφερόμενου έργου στο κοινωνικό σύνολο από την Ελληνική Αστυνομία.

Από τη θεσμική μας θέση, δηλώνουμε την προθυμία μας για συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μας, με σκοπό την καλύτερη δυνατή συνεργασία, και θα είμαστε αρωγοί στις φιλότιμες προσπάθειές σας.

Με εκτίμηση,

 

                                                       Για το Δ.Σ.

 

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

           ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ                        ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis