10:59 | 30/01/2023

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ηπείρου:

Με αφορμή την πραγματοποίηση των ετήσιων τακτικών κρίσεων – τοποθετήσεων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., που έλαβαν χώρα στις 25, 26 & 27 Ιανουαρίου 2023, ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Γεώργιο για την προαγωγή του στο βαθμό του Υποστρατήγου και την τοποθέτηση του στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ιονίων Νήσων .

Σε μια εποχή που οι αξίες και τα ιδανικά μοιάζουν φανταστικές ή ακόμη κι ανύπαρκτες έννοιες, αισθανόμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι διότι αξιωματικοί, μέλη της ένωσής μας, κοσμούν με τη συμπεριφορά τους το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γι’ αυτό επιβραβεύονται από την πολιτεία για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Εκ της θεσμικής μας θέσεως, δηλώνουμε την προθυμία μας να συνεχίσουμε την αγαστή μας συνεργασία, στεκόμενοι αρωγοί στις φιλότιμες προσπάθειές του που φρονούμε ότι θα συνεχιστούν και στη γειτονική Περιφερειακή Διεύθυνση, ενώ είμαστε βέβαιοι ότι ο Στρατηγός θα επιδείξει και στα Ιόνια Νησιά, επαγγελματισμό και φιλότιμο, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει τη διδασκαλία ήθους.