Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:19 | 26/01/2024

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας:

 

Με τις πρόσφατες κρίσεις να έχουν ολοκληρωθεί, δε θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε τις βαθμολογικές προαγωγές δύο Αστυνομικών Διευθυντών, μελών μας, του Νομού Ημαθίας, οι οποίοι πορεύονται όχι μόνο στην Υπηρεσία, αλλά και στη ζωή!

Ο λόγος για το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας, Α/Δ' Καλογερόπουλο Ανδρέα και τη σύζυγό του, Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος, Α/Δ' Γαϊτανίδου Σοφία.

Με καταγωγή από την Αθήνα, ο κ. Καλογερόπουλος έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών σε διάφορες υπηρεσίες της Α.Δ. Ημαθίας. Δέον να τονιστεί ότι χαίρει της εκτίμησης όχι μόνο των προϊσταμένων και των υφιστάμενων του, αλλά και των πολιτών, που τον γνώρισαν κατά τη διάρκεια της θητείας του στο τιμόνι του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας. Απόδειξη της προαναφερόμενης εκτίμησης αποτελεί η επί σειρά ετών εκλογή του στο Σωματείο της Ένωσής μας, έχοντας διατελέσει και Γενικός Γραμματέας.

Η κ. Γαϊτανίδου από την στιγμή της ανάληψης της διοίκησης της Σχολής, κατάφερε να κάνει τη διαφορά, διακρινόμενη για το όραμά της και πραγματοποιώντας ουσιαστικές παρεμβάσεις για μια σύγχρονη παροχή εκπαίδευσης στο αστυνομικό προσωπικό.

Η Ένωσή μας αισθάνεται υπερηφάνεια για τους δύο αυτούς άξιους και επιτυχημένους Αξιωματικούς που εκπροσωπεί, ευχόμενη υγεία και δύναμη στα καθήκοντά τους.

 

Το Προεδρείο της Ένωσης

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis