Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:01 | 09/11/2022

Στον Έβρο έρχονται το ερχόμενο Σάββατο η πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη και η πρώην Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα για αστυνομικά θέματα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

Αντικείμενο της επίσκεψης τους είναι η συμμετοχή σε εκδήλωση για το λαθρομεταναστευτικό που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Έβρου το απόγευμα του Σαββάτου σε ξενοδοχείο της Ορεστιάδας. Με αυτή την ευκαιρία, θα επισκεφθούν σημεία στα ελληνοτουρκικά σύνορα για να ενημερωθούν από τις τοπικές αστυνομικές αρχές, το πιθανότερο τις Καστανιές, ενώ αναμένεται να έχουν συναντήσεις και με στελέχη και συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ από το νομό Έβρου.

Διαβάστε επίσης

Θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον να ακούσουμε τις απόψεις για την αντιμετώπιση του λαθρομεταναστευτικού τόσο  της πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της πρώην Αντιστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ κ.Τσιριγώτη, η οποία διαχειρίστηκε το θέμα των ροών και είχε κομβικό ρόλο όταν το 2015 επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες έμπαιναν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα.

Πηγή: evros-news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis