Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Μαραμενίδη
13:39 | 29/08/2023

Στην Πάρο συνεχίζει την προετοιμασία του ο Αλέξανδρος Κάμερον Μαραμενίδης.

Μετά την συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Χάγης, που διεκδίκησε την πρόκριση της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ο ιστιοπλόος του Α.Ι.Ο Ρίου «Ιάσων» παίρνει μέρος σε διεθνές προπονητικό καμπ στα Formula Kite το οποίο συνδιοργανώνουν η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και ο Ν.Ο. Πάρου.

Διαβάστε επίσης

Εκτός από τον Ελληνα αθλητή συμμετέχουν άλλα τρία μεγάλα ονόματα της κατηγορίας.

Ο Τάιγκερ Τάισον από την Αντίγκουα, ο Αυστριακός Βαλεντίν Μπόντους και ο Κάι Κλάντερ από τις Η.Π.Α. 

Υπεύθυνος για το καμπ είναι ο προπονητής του Μαραμενίδη, ο Βραζιλιάνος Εντγκάρντο Βίτσε.  

Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύωρες προπονήσεις και αγώνες που θα βοηθήσουν τους ιστιοπλόους να βρεθούν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση ενόψει των μελλοντικών τους υποχρεώσεων.

Ο Ελληνας αθλητής ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ολυμπιακής κατηγορίας που έχει προγραμματιστεί το διάστημα 15-24 Σεπτεμβρίου στο Πόρτσμουθ της Αγγλίας. Πρόκειται για έναν αγώνα με τεράστια σημασία, διότι ταυτόχρονα θα είναι και η ευρωπαϊκή πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Policenet.gr © | 2025 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis