Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
μητσοτακης
17:52 | 01/09/2023

Το νησί της Ρόδου επισκέπτεται σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να διαπιστώσει την πορεία καταγραφής και αποκατάστασης των ζημιών από τις πυρκαγιές και θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς, φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός θα παραστεί σε σύσκεψη στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, στην οποία θα πάρουν μέρος ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Γιάννης Πάππου, όπως επίσης και αρκετοί πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων τις οποίες έπληξε η φωτιά, καθώς και οι εκπρόσωποι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Διαβάστε επίσης

Το θέμα της συζήτησης αφορά τις δράσεις για την αποκατάσταση των περιοχών της Ρόδου που επλήγησαν κατά τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Στην συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης πρόκειται να παραστεί στην εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου.

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis