Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
μηχανη
16:37 | 19/02/2023

Ένα απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, κατά την διάρκεια των καρναβαλικών εκδηλώσεων του δήμου Αλεξανδρούπολης, όταν ένας άνδρας υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Συγκεκριμένα, μετά την  μαθητική παρέλαση των μικρών καρναβαλιστών και των γονιών τους σε πολλές περιπτώσεις  στην κεντρική Λεωφόρο Δημοκρατίας στο κέντρο της  Αλεξανδρούπολης όλοι μαζί  συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας, όπου εκεί  τους περίμενε ένα μεγάλο μουσικό party με dj.

Διαβάστε επίσης

Τότε ένας  άνδρας που βρισκόταν στην πλατεία Ελευθερίας έπαθε ανακοπή καρδιάς. Ειδοποιήθηκε άμεσα το ασθενοφόρο υτου ΕΚΑΒ, αλλά επειδή υπήρχε πάρα πολύς κόσμος και θα υπήρχε πρόβλημα να προσεγγίσει στο σημείο, αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι οι δικυκλιστές της Τροχαίας ανέλαβαν  δράση. Έβαλαν άμεσα το ασθενοφόρο στον χώρο που βρισκόταν ο αθενής και παράλληλα φρόντισαν στη συνέχεια να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ανοίγοντας δρόμο.

Ευτυχώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο άδρας είναι ζωντανός και νοσηλεύεται στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου του προσφέρονται οι ιατρικές τυπηρεσίες που απαιτούνται.

Η άμεση κινητοποίηση και βοήθεια των αστυνομικών της Τροχαίας Αλεξανδρούπολης σχολιάστηκε πολύ θετικά από όλους. Να λέμε και να επισημαίνουμε τα καλά, γιατί πολλές φορές η παρουσία της Τροχαίας προκαλεί παράπονα και γκρίνιες.
 
Πηγή:   evros-news.gr
Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis