Το βράδυ της 18-1-2025 επί της Λεωφ. Θρακομακεδόνων στην περιοχή των Αχαρνών, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, με εμπλεκόμενο Ι.Χ.Ε. όχημα, το οποίο παρέσυρε πεζό άνδρα και στη συνέχεια το εγκατέλειψε στον τόπο του ατυχήματος, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.
Η ομάδα Δίας Αχαρνών έσπευσε στο σημείο και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον αιμόφυρτο άνδρα και τον παρέδωσαν στο ασθενοφόρο εν ζωή για το Νοσοκομείο «Γεννηματάς»
Ο άτυχος άνδρας δυστυχώς κατέληξε μετά από 5 ημέρες.
Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ
Την έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση ανέλαβαν οι έμπειροι αστυνομικοί του Γ ‘ Τμήματος Τροχαίας Β/Α Αττικής.
Κατόπιν διεξοδικής μελέτης όλων των στοιχείων στα πλαίσια προανάκρισης από τις 18/1/25 έως σήμερα , αξιοποιώντας τον καθρέφτη του οχήματος από τον τόπο του τροχαίου καθώς επίσης και ανάλυσης βιντεοληπτικού υλικού από τουλάχιστον 8 κάμερες καταστημάτων κοντά στο τόπο του τροχαίου και πολύωρων αναζητήσεων σε καθημερινή βάση από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, τελικά η υπόθεση "ξεδιάλυνε".
Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε το όχημα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αχαρνών.
Το όχημα κατασχέθηκε και έχει ήδη παραγγελθεί διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.
Το πόρισμα αυτής καθώς και ο ύποπτος οδηγός θα οδηγηθούν ενώπιον αρμόδιου εισαγγελέα