Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:28 | 22/11/2022

Στις αστυνομικές αρχές του Αγρινίου παραδόθηκε ο άνδρας που απέδρασε την περασμένη Τετάρτη από το Νοσοκομείο Αγρινίου.

Ο 37χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην αστυνομική διεύθυνση σήμερα το πρωί και συνελήφθη δίνοντας ο ίδιος τέλος στις ευρείες αναζητήσεις.

Διαβάστε επίσης

Δεν αποκλείεται ο άνδρας Ρομά να αντιλήφθηκε ότι ο αστυνομικός κλοιός έσφιξε γύρω καθώς φέρεται να είχαν γίνει αντιληπτές οι κινήσεις του και το περασμένο βράδυ να είχε εντοπιστεί το σημείο που κρυβόταν , για το λόγο αυτό ήταν σε εξέλιξη ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή των Αη Βασιλιώτικών.

Θυμίζουμε πως ο άνδρας δραπέτευσε από το Νοσοκομείο Αγρινίου τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου.
 

Επρόκειτο για καταδικασμένο σε πέντε χρόνια φυλάκιση για διακεκριμένες κλοπές, ήταν ωστόσο φυγόποινος, εντοπίστηκε και συνελήφθη την Τρίτη 15/11 στο Αγρίνιο και επρόκειτο να μεταφερθεί στις φυλακές.

Καθώς ο 37χρονος επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας, μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο Νοσοκομείο απ΄ όπου όμως διέφυγε. Για την απόδραση στήθηκε μάλιστα ολόκληρη επιχείρηση, σαν σε αστυνομική ταινία.

Πολλά συγγενικά του πρόσωπα είχαν μεταβεί στο νοσοκομείο Αγρινίου. Κάποια ανέμεναν με αναμμένες τις μηχανές των οχημάτων και τα υπόλοιπα -με την πρόφαση πως ήθελαν να δουν τον συγγενή τους- μπούκαραν στο χώρο του ΤΕΠ και προκαλώντας τεχνητή ένταση τον άρπαξαν την ώρα που επρόκειτο να υποβληθεί σε καρδιογράφημα και δεν φορούσε χειροπέδες .

Ακολούθησαν εκτεταμένες αναζητήσεις και λίγες ώρες αργότερα συνελήφθησαν επτά συγγενείς που φέρονται να συνέδραμαν στη διαφυγή του στην οποία εμπλέκονταν 10 συνολικά άτομα. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες και τρεις γυναίκες (ηλικίας από 16 έως 47 ετών) σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απελευθέρωση κρατουμένου. Ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Για την υπόθεση-για την οποία διατάχτηκε ΕΔΕ και σε βάρος των δυο αστυνομικών που τον συνόδευαν στο Νοσοκομείο- αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις των αστυνομικών αρχών. Η αποδραση αυτή προκάλεσε μεγάλο «πονοκέφαλο» στην αστυνομία του Αγρινίου και η σύλληψη του 37χρονου είχε καταστεί επιβεβλημένη.

Πηγή:  agrinionews.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis