Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
07:59 | 01/02/2024

Η επιστολή που ακολουθεί εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr από αναγνώστη μας:

ΣΙΩΠΗΛΗ ΤΙΜΩΡΙΑ

Διαβάστε επίσης

Πως αλλιώς να εκλάβει κάποιος αστυνομικός την χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου, που γκρέμισε τα όνειρα όσων υπηρετούν στην ΓΑΔΑ την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Μόνο ως μια σιωπηλή τιμωρία, σαν μια καταδίκη για όσους επέλεξαν να ακολουθήσουν την νόμιμη και ηθική οδό για να καταφέρουν να πάρουν μια μετάθεση στον τόπο που επιθυμούν.

Εμφανιζόμενοι αυτόκλητοι δικαστές αποφασίζουν εν μια νυκτί να ανατρέψουν και να καταστράτηγισουν με τις αποφάσεις τους κανόνες που ρυθμίζουν την μετακίνηση του προσωπικού, ισοπεδώνοντας τον οικογενειακό και οικονομικό προγραμματισμό των ενστόλων που παρέμειναν για χρόνια στην πρωτεύουσα επιλέγοντας να μην συρθούν σε συναλλαγές και να ανακαλύψουν παραθυράκια του κανονισμού μεταθέσεων.

Την ίδια στιγμή οι εν λόγο φωστήρες σπέρνουν την διχόνοια στις τάξεις του Σώματος, σπιλώνοντας το ταυτόχρονα στην κοινή γνώμη, με διαρροές στον Τύπο για το πως θα ανακαλύψουν "κακούς" αστυνομικους ώστε να τους επιστρέψουν στην οργανική τους θέση, την ονειρική ΓΑΔΑ.

Μάλλον περνάνε από την Κατεχάκη πρώτη φορά και δεν γνώριζαν τίποτα για το μέγεθος του προβλήματος, δηλαδή για το πως κατάφεραν κάποιοι να δραπετεύσουν από αυτό το υπέροχο εργασιακό περιβάλλον με την καταπληκτική ποιότητα ζωής και το χαμηλό κόστος διαβίωσης.

Αγαπητοί παντογνώστες της αριστείας και της αξιολόγησης, μην ψάχνετε ανάμεσα στο προσωπικό τους υπαίτιους του κατακερματισμού της ΕΛΑΣ. Κοιτάξτε στο καθρέφτη και αναλογιστείτε τις ευθύνες σας.

Μισθοί φτώχειας, πελατειακές σχέσεις για το που θα υπηρετήσει ο καθένας, πάρεργα και αστυνομικοί κώνοι, μηδενική αξιολόγηση, καμία νομοθετική ρύθμιση για την θωράκιση του προσωπικού, μέσα σε έναν περιβάλλον που το έγκλημα συνεχώς μεταλλάσσεται επικρατώντας και το κυριότερο οι αδικοχαμένοι νεκροί μας που ζητουν ΔΙΚΑΙΩΣΗ. Αυτό είναι το υπηρεσιακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην Αττική εδώ και δεκαετίες.

Κυνηγήστε μάγισσες και διαρρεύστε όσα non papers θέλετε στα ΜΜΕ για τους πονηρούς αστυνομικούς που ήθελαν να δραπετεύσουν από αυτήν την καταπληκτική ποιότητα ζωής, οι οποίοι όμως μην ξεχνάτε πως για να το καταφέρουν παζάρεψαν με πολιτικό προσωπικό.

Αν καταφέρετε να ανακαλύψετε κάποιους εξ αυτών και αφού προηγηθούν οι ανάλογες νομοθετικές ρυθμίσεις καλώς να τους επιστρέψετε στον υπηρεσιακό παράδεισο που θα χτίσετε.

Μέχρι τότε όμως αφήστε όσους επέλεξαν τον ηθικό δρόμο της αναμονής μέσω των πινάκων μοριοδότησης να ελπίζουν ότι δεν έκαναν λάθος που παρέμειναν αλώβητοι από πολιτικές συναλλαγές.

Δώστε κίνητρα πάσης φύσεως και κυρίως αξιοπρεπείς μισθούς σε όσους συνεχίζουν να παραμένουν και σε όσους επιστρέψουν στην υπηρεσιακή γαλέρα της Αττικής. Αφήστε τα κλειστά γραφεία σας και κατεβείτε στο πεζοδρόμιο μαζί με τον ένστολο.

Νιώστε για λίγο μακριά από μιντιακες φιέστες την αγωνία του, τις υπηρεσιακες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, το άγχος του αν καταφέρει να βγάλει τον μήνα με το μηνιάτικο.

Οι εποχές άλλαξαν και οι άνθρωποι μαζί τους. Το φιλότιμο στέρεψε.

Κουράγιο σε όσους περίμεναν να δουν το όνομα τους και τη σειρά τους σε αυτό που κάποιοι ονομάζουν πίνακα.
ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ στους αδικοχαμένους νεκρούς μας.

ΥΓ. Ο συντάκτης του άρθρου υπηρέτησε 15 έτη στον "παράδεισο" και ευτύχησε να μετατεθεί για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis