Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ_INTIME
10:13 | 09/11/2023

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΞΑΝΘΗΣ

Η εφημερίδα «ΗΧΩ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», ευχαριστεί το τμήμα της Ασφάλειας που ασχολήθηκε για την ανεύρεση της μοτοσυκλέτας που έκλεψαν τα γνωστά άγνωστα «τσουτσέκια» του Δροσερού τα χαράματα του Σαββάτου και ιδιαίτερα για το αμέριστο ενδιαφέρων του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Πασχάλη Γιώρη.

Διαβάστε επίσης

Αξίζει να σημειώσουμε το γεγονός ότι όταν οι άνδρες του τμήματος της Ασφάλειας την ώρα που ασχολούταν με την ανεύρεση της μοτοσυκλέττας, είχαν στο «κεφάλι» τους δεκάδες περιστατικά με Δροσερίτες καθώς και την στήριξη των συναδέλφων τους στην εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών.

Ανεξάρτητα αν το κλεφτρόνι ή τα κλεφτρόνια έκαναν αρκετή ζημιά στην μοτοσυκλέτα, σημασία έχει ότι μέσα στον ορυμαγδό των υποχρεώσεων από μικρά ή μεγάλα εγκλήματα, οι ελάχιστοι αστυνομικοί, νοιάστηκαν όπως νοιάζονται και για όλους τους Ξανθιώτες που πέφτουν θύματα αυτής της μανίας των Δροσεριτών και για αυτό τους ευχαριστούμε.

Η εφημερίδα ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Ξανθιώτη αστυνομικό Χρήστο Ιωαννίδη, μέλος στο Ελληνικό Εθνικό Τμήμα Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και τον Αστυνομικό Αθανάσιο Καλτσά, οι οποίοι ως συντοπίτες την καταγωγή, στήριξαν την προσπάθεια για την ανεύρεση της moto.

Τέλος, θα πρέπει να πιέσουμε όλοι και ο καθένας από το πόστο του, να ενισχυθεί με προσωπικό η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, γιατί μέσα στο κτίριο της, περνούν καθημερινά δεκάδες και ίσως εκατοντάδες περιπτώσεις από όλα τα τμήματα τις Διευθύνσεις και  διοικήσεις και το προσωπικό είναι λιγοστά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Α. Παυλικιάνος

Πηγή:  xanthitimes.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis