Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
krieis
10:26 | 28/01/2024

Στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Κουβαρά και την εκπομπή «Στο Κέντρο», στην ΕΡΤNEWS, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοϊδης αναφέρθηκε και στις πρόσφατες κρίσεις που έγιναν στην ΕΛ.ΑΣ. δηλώνοντας:

«Η σχέση μου με το προσωπικό είναι σχέση αγάπης και αλληλοσεβασμού, αλλά ταυτόχρονα είναι σχέση αυστηρότητας, αξιοκρατίας και αποτελεσματικότητας.

Διαβάστε επίσης

Με αυτή την έννοια κάναμε μια βαθιά τομή για να δημιουργήσουμε τις επόμενες γενιές ηγεσίας στην αστυνομία. Υπήρξε μια βαθιά τομή προκειμένου να αναδείξουμε τους ικανότερους, τους πιο αποτελεσματικούς, τους πλέον καλούς αξιωματικούς, κατά κοινή ομολογία, που θα μπορέσουν να βάλουν τους στόχους μαζί με μένα, την πολιτική ηγεσία, την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό και να πάμε μπροστά.

Ο καθένας θα αξιολογηθεί και θα κριθεί με βάση τα αποτελέσματα που θα φέρει, μαζί με εμένα πρώτο. Γίνεται ένα restart θα λέγαμε, μια επανεκκίνηση.

Μια επανεκκίνηση η οποία είναι τόσο αναγκαία, ένα φρεσκάρισμα στην ηγεσία ούτως ώστε και το προσωπικό να αποκτήσει ηθικό, αυτοπεποίθηση και στη συνέχεια επιχειρησιακή επάρκεια.»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δημόσιο -  Πειθαρχικός έλεγχος για πέντε υπαλλήλους - Πιάστηκαν να εργάζονται και στον ιδιωτικό τομέα

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis