Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Σχίζας
20:29 | 06/08/2023

Το έντονο συναίσθημα ικανοποίησης που τον διακατέχει για την ένταξή του ξανά στο δυναμικό του ΠΑΟΚ εξέφρασε σήμερα ο Σταύρος Σχίζας. Ο 34χρονος γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος θα αποτελέσει μέλος του ρόστερ του «Δικεφάλου» για τη σεζόν 2023-2024- επιστρέφοντας στις τάξεις μετά τη διετία 2018-2020 που φόρεσε τη φανέλα του- τοποθετήθηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας:

«Χαίρομαι πολύ που θα είμαι για άλλη μία χρονιά στην αγαπημένη μου πόλη την Θεσσαλονίκη. Θα είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά και πραγματικά ήταν αυτό που ήθελα, δηλαδή να μείνω στην Θεσσαλονίκη, να ξαναπαίξω Ευρώπη και εκεί από όπου ξεκίνησε αυτή η πολύ όμορφη ιστορία. Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω σε γνώριμα εδάφη και είμαι σίγουρος ότι δεν θα χρειαστεί αρκετός χρόνος προσαρμογής. 

Υπάρχουν πάρα πολλά άτομα στο επιτελείο τα οποία γνωρίζω, υπάρχει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης με τον οποίο ήμασταν μαζί στον ΠΑΟΚ και τα δύο προηγούμενα χρόνια που ήμουν στην ομάδα, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης με τον οποίο επίσης υπήρξαμε συμπαίκτες. Είναι και αυτό το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα που είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν λίγες ακόμη ημέρες ξεκούρασης και άμεσα, η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουμε δουλειά με τον κόουτς και όλα τα παιδιά. Μας περιμένει μία μεγάλη και απαιτητική χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis