Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:29 | 16/03/2023

Στόχος ένοπλων ληστών έγινε το πρωί της Τετάρτης χρηματαποστολή στα Σεπόλια. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν 11.10 το πρωί όταν ένας άντρας και μία γυναίκα εμφανίστηκαν στην οδό Αθανάτων, την ώρα που λάμβανε χώρα ανεφοδιασμός του ΑΤΜ που βρίσκεται στην πρόσοψη μεγάλου σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Το ζευγάρι ληστών αφού ακινητοποίησε με την απειλή πιστολιού υπάλληλο της ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι που έκανε τη χρηματαποστολή, στη συνέχεια άρπαξε τέσσερις κασετίνες με μετρητά. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Όταν έφτασε στο σημείο Αστυνομία ήταν πια αργά.

Διαβάστε επίσης

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης την έρευνα ανέλαβε η κεντρική υπηρεσία της Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ που ασχολείται με συμμορίες ληστών και διαρρηκτών.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας για την ταυτοποίηση των δραστών, οι οποίοι θεωρείται δεδομένο ότι είχαν προετοιμάσει πολύ καλά την επίθεσή τους. Για το λόγο αυτό εκτιμάται ότι είχαν κάνει αρκετό καιρό πριν κατόπτευση του σημείου όπου έκαναν τη ληστεία. Μάλιστα, αίσθηση προκαλεί ότι ο άντρας και η γυναίκα που αναζητούνται έδρασαν σε μία ώρα που στο συγκεκριμένο δρόμο υπάρχει μεγάλη κίνηση τόσο πεζών όσο και διερχόμενων οχημάτων.

Αλέξανδρος Καλαφάτης

ieidiseis.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis