Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αστυνομικοι
10:08 | 29/11/2022

Το ερώτημα που τίθεται ξανά και ξανά στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη είναι, με ποιο τρόπο θα ενισχυθούν οικονομικά οι Έλληνες Αστυνομικοί καθώς και αν θα αναγνωριστεί το επάγγελμα τους ως επικίνδυνο.

Μία ακόμα ανάλογη ερώτηση δέχθηκε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, στο πλαίσιο συνέντευξης του στον Ελεύθερο Τύπο

Διαβάστε επίσης

Παραθέτουμε την ερώτηση που δέχθηκε ο Υπουργός και την απάντηση που έδωσε:

 

Πολύ πρόσφατα, στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ, είπατε ότι το επάγγελμα των αστυνομικών είναι 100% επικίνδυνο και επεξεργάζεστε διάφορα σενάρια οικονομικής στήριξής τους. Μπορείτε να μας πείτε ποια είναι αυτά και ποιος είναι ο χρονικός ορίζοντας υλοποίησής τους;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την επικινδυνότητα του αστυνομικού επαγγέλματος.

Εχουμε συμφωνήσει με τους εκπροσώπους των αστυνομικών στη διενέργεια επιστημονικής μελέτης, που υποστηρίζει την προσπάθειά μας να δώσουμε λύση, και προχωράμε στη σύσταση επιτροπής, η οποία θα εξετάσει όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε με πράξεις στο πλευρό των αστυνομικών μας, αναγνωρίζοντας την καθημερινή πολύτιμη κοινωνική αποστολή που επιτελούν: Θεσπίσαμε το νέο βαθμολόγιο, επιλύσαμε το ζήτημα των διημερεύσεων, αυξήθηκαν σε 64 οι ώρες νυχτερινής απασχόλησης και συνεχίζουμε. Χρωστάμε στον Ελληνα αστυνομικό.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis