Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
easy education
17:43 | 20/02/2024

Η πύλη για την κατανόηση του εγκληματικού μυαλού

Το έγκλημα αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ανθρώπινης κοινωνίας και παραμένει πρόβλημα που απαιτεί σταθερή προσοχή και διαχείριση. Η επιμόρφωση στην Εφαρμοσμένη Εγκληματολογία αποτελεί μια αποτελεσματική εκπαίδευση για τους αστυνομικούς, οι οποίοι συχνά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του εγκλήματος.

-25%  Έκπτωση σε Σώματα Ασφάλειας, Δημόσιους Υπαλλήλους, ανέργους, πολυτέκνους κ.α.

-25%  Έκπτωση για  Early Entry εγγραφές έως 1 Απριλίου

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Οι συνεχής επιμόρφωση των σωμάτων ασφαλείας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καριέρας τους καθώς παρέχει επιπλέον γνώσεις και δεξιότητες για την αντιμετώπιση διάφορων καταστάσεων όπως αντιμετώπιση βίας, η διαχείριση κρίσεων κλπ.

Επιπλέον τα  σεμινάρια προωθούν την επαγγελματική ανάπτυξη και την επιμόρφωση των αστυνομικών , έτσι ώστε να είναι σε θέση να εκτελούν τις εργασίες τους με αποτελεσματικότητα

 

EASY EDUCATION

 

Το έγκλημα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει.

Η επιμόρφωση στην «Εφαρμοσμένη Εγκληματολογία: στο μυαλό ενός δράστη» του Παντείου Πανεπιστημίου Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. αφορά την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά.

Δείτε περισσότερα για το σεμινάριο εδώ

Το συγκεκριμένο μοριοδοτούμενο σεμινάριο ενισχύει το προφίλ του εν δυνάμει επιμορφωμένου τόσο για τη διεκδίκηση μίας θέσης εργασίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αλλά και τη συντήρηση αυτής μιας και στη σύγχρονη κοινωνία του 21ου αιώνα το έγκλημα συνυπάρχει.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να αναλύσουν περιπτώσεις εγκληματικής συμπεριφοράς και να εξετάσουν τις διαφορετικές προσεγγίσεις των αρχών της επιβολής του νόμου και των ειδικευμένων επαγγελματιών, όπως οι δικαστές και οι ψυχολόγοι. Επιπλέον, θα διερευνήσουν τη σημασία της ανάπτυξης ενός στρατηγικού σχεδίου για την πρόληψη του εγκλήματος, την αποτροπή του και την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών.

Μην χάνεις χρόνο! Ολοκλήρωσε την εγγραφή σου άμεσα!

Εγγραφές έως 8 Απριλίου 2024
 

Με το πέρας του προγράμματος εκδίδεται Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης. Το Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης, δύναται να αποδώσει ποιοτικές ευκαιρίες υψηλής επαγγελματικής αποκατάστασης τόσο στον ιδιωτικό τομέα, όσο και στο Ελληνικό Δημόσιο, όπως κάθε φορά θα ισχύουν τα κριτήρια μοριοδότησης στην εκάστοτε μελλοντική προκήρυξη προσλήψεων.

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα δικαιούστε & ένα ΔΩΡΕΑΝ μοριοδοτούμενο σεμινάριο διάρκειας 100 ωρών αξίας 175€.

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα κερδίζετε 50% έκπτωση σε επόμενη επιμόρφωση στα συνεργατικά προγράμματα του Παντείου Πανεπιστημίου Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. (εξαιρούνται οι 8 επιμορφώσεις με την ειδική τιμή των 190€)

Χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα.

Τηλέφωνο (help desk 10:00πμ - 18:00μμ): 210 300 9703

E-mail: [email protected]

Site: www.easy-education.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis