Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΜΑΤ
09:39 | 06/08/2023

Επιμέλεια: ΚΑΡΔΙΑΣΜΕΝΟΣ Μιχαήλ, ΤΣΟΚΑΝΑΡΙΔΗΣ Ιωάννης, ΦΩΤΗΣ Βασίλειος, ΑΛΕΞΙΟΥ Κωνσταντίνος, ΔΟΥΒΛΗΣ Απόστολος, ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Βασίλειος, ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ Σπυρίδων, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Σπυρίδων, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Γεώργιος, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Γεώργιος, ΤΖΕΡΑΒΙΝΗΣ Σπυρίδων, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Παντελής, ΜΠΟΝΙΑΣ Γεώργιος, ΓΑΤΣΑΣ Ιωάννης, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Δημήτριος, ΜΠΑΝΤΙΑΚΑΣ Θωμάς, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Αναστάσιος, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος

 

Διαβάστε επίσης

(Απόσπασμα από την εφημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών «Σύγχρονη Αστυνομία»)

 

Η Φωνή της Υ.ΜΕ.Τ.

  • Στον τελικό του κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό μετακινήθηκαν και έλαβαν μέτρα διμοιρίες από την ΔΑΕΑ. Πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία ότι για την διεξαγωγή ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών χρησιμοποιήθηκαν 920 αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών ενώ υπήρχαν μόνο εκατό οπαδοί με προσκλήσεις στο γήπεδο….για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης σε αγώνα στην Ισπανία μεταξύ Μπαρτσελόνα -Ρεάλ για εκατό χιλιάδες θεατές και των δύο ομάδων χρησιμοποιούνται το μέγιστο 320 αστυνομικοί.
  • Σε πάρα πολλές χώρες της Ευρώπης οι αστυνομικοί όταν εκτελούν υπηρεσία σε αθλητικές εκδηλώσεις αμείβονται από τις ομάδες για τις υπηρεσίες τους.
  • Στην διεξαγωγή των play off της Super League τα μετρά που έλαβε η υπηρεσία μας μετά από διαταγές της Γάδα, ήταν εφάμιλλα της 17 Νοέμβρη και της 6 Δεκέμβρη με μεγάλό αριθμό διμοιριών οι οποίες ενισχύθηκαν και από διμοιρίες από την επαρχία.
  • Με μεγάλη μας ικανοποίηση πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση προσωπικού με υποτιθέμενα σενάρια και σχηματισμούς για συγκεντρώσεις ,πορείες και γήπεδα .
  • Πρέπει να γίνει άμεσα έλεγχος και συντήρηση στον κλιματισμό των οχημάτων, της υπηρεσίας μας. Η μόνη λύση είναι η αγορά νέων υπηρεσιακών οχημάτων προκειμένου να γίνει η αντικατάσταση των υπαρχόντων που πλέον η πλειοψηφία τους έχουν ηλικία πάνω από είκοσι χρόνια .
  • Δύο περιστατικά στα οποία χρειάστηκε η άμεση επέμβαση των αντρών της υπηρεσίας μας, στο πρώτο συνελήφθη αλλοδαπός υπήκοος για κλοπή τσάντας από Γάλλους τουρίστες στην πλατεία Συντάγματος και στο δεύτερο περιστατικό συνελήφθη Κούρδος υπήκοος για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος της συζύγου του.
  • Κατά την διάρκεια των προεκλογικών περιόδων η διαχείριση του προσωπικού της υπηρεσίας ήταν υποδειγματική, χωρίς υπερεργασία και κατασπατάληση δυνάμεων.
  • Από τον Οκτώβριο του 2022 διατίθενται δυνάμεις επί 24ωρου στον λόφο Στρέφη για ένα έργο για το οποίο μας είχαν ενημερώσει ότι η ολοκλήρωση του θα ήταν ο Ιούνιος του 2023… δυστυχώς το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε κατά το ήμισυ αλλά και οι εργασίες έχουν σταματήσει λόγω προσφυγών …
  • Το τελευταίο δίμηνο πραγματοποιούνται σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο εκδηλώσεις στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης πλησίον της έδρα μας με αποτέλεσμα μέχρις στιγμής δύο φορές άτομα που μετείχαν σε αυτές να πραγματοποιήσουν επιθέσεις.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis