Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:19 | 16/02/2024

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για να συναντηθεί με εκπροσώπους των αγροτικών μπλόκων.

Συγκεκριμένα, στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη με τους εκπροσώπους των αγροτών στο υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης για να καταλήξουν στον σχεδιασμό του μεγάλου αγροτικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα. Σκοπός είναι να συμφωνήσουν κυβέρνηση και αγρότες τον τρόπο που θα γίνει η κάθοδος στην πρωτεύουσα τους και από ποια μπλόκα θα ξεκινήσουν τα τρακτέρ.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με το makthes.gr,  στη σύσκεψη εκτός από τους εκπροσώπους των αγροτών από την Κεντρική Μακεδονία, θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από Θεσσαλία και Μαγνήσια αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας. Με την ολοκλήρωση της σύσκεψης αναμένεται να υπάρχει ένα ολοκληρωμένο πλάνο με τις ώρες και την διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αγρότες από όλα τα μπλόκα για να κατέβουν στην Αθήνα την Τρίτη.

Πάντως, από την Κεντρική Μακεδονία, οι περισσότεροι αγρότες θα κατέβουν με λεωφορεία και ιδιωτικά οχήματα. Όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι, είναι αδύνατον να κατεβάσουν τρακτέρ από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα, σε ισχύ είναι από σήμερα οι αποφάσεις που ληφθήκαν χθες στη σύσκεψη της Νίκαιας, με τους αγρότες να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους. Από σήμερα μέχρι την Τρίτη που θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο στην Αθήνα, θα κλείνουν για περισσότερες ώρες εθνικές οδούς και θα αποκλείουν λιμάνια και τελωνεία.

 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis