Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:00 | 12/04/2023

Τον τελευταίο αγώνα της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023 δίνει  (12/4, 17:45) η εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα υποδέχεται στη Χαλκίδα και το κλειστό «Τάσος Καμπούρης» τη Γερμανία, στον αγώνα ρεβάνς για τον δεύτερο -και τελευταίο- γύρο των πλέι οφ, ο οποίος ωστόσο έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα. Υπενθυμίζεται ότι οι Γερμανίδες εκμεταλλεύθηκαν τη δεδομένη διαφορά δυναμικότητάς τους σε σχέση με τη «γαλανόλευκη» και επικράτησαν με το ευρύ 39-13 στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, η οποία διεξήχθη την Κυριακή στην πόλη Χαμ.

Διαβάστε επίσης

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την ομάδα του Μάρκους Γκάουγκις να βρίσκεται με το... 1,5 πόδι στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που θα συνδιοργανώσουν Δανία, Νορβηγία και Σουηδία το διάστημα 29 Νοεμβρίου-17 Δεκεμβρίου 2023. Έτσι, η εθνική στοχεύει πλέον σε μια καλή εμφάνιση, προκειμένου να αποχαιρετήσει «με το κεφάλι ψηλά» τη διοργάνωση, αλλά και να πάρει εμπειρίες που θα της χρησιμεύσουν στα επόμενα τουρνουά, στα οποία θα λάβει μέρος.

Τον αγώνα ρεβάνς της ομάδας του Μενέλαου Δανήλου με τη Γερμανία στο κλειστό της Κανήθου θα διαιτητεύσουν οι Ίβο Μπόσνιακ και Γιόσιπ Μάριτς από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis