Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
12:39 | 14/07/2023

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος υποδέχθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «ΣΤΡΑΤΑΡΧΟΥ ΑΛ. ΠΑΠΑΓΟΥ» του ΓΕΕΘΑ, την καθηγήτρια ιστορίας δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών και πολιτικό κ. Κέλλυ (Καλλιόπη) Μπουρδάρα.

Η κ. Κέλλυ Μπουρδάρα, τιμώντας την μνήμη του πατέρα της Στρατηγού Αλκιβιάδη Μπουρδάρα, προέβη στην δωρεά προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας μας ενός ακινήτου, προσωπικών αντικειμένων μεγάλης συναισθηματικής αξίας του αείμνηστου πατρός της, καθώς και μεγάλου αριθμού ιστορικών και στρατιωτικών συγγραμμάτων.

Διαβάστε επίσης

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχαρίστησε την διακεκριμένη πανεπιστημιακό για την πολύ σημαντική και συμβολική δωρεά της κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην συνεισφορά της στην πολιτική, πολιτιστική και ακαδημαϊκή σκηνή της Χώρας, και εξήρε την ευγενική προσφορά της ως πρότυπο ανιδιοτελούς πράξης εμφορούμενης από τις αρχές και τις αξίες της φιλοπατρίας.

Επισήμανε ότι η σπουδαιότητα αυτής της προσφοράς, πέραν της υλικής, αντικειμενικής και ιστορικής αξίας της, έγκειται στην ηθική της διάσταση και στην καθεαυτή αναγνώριση του θεσμού των Ενόπλων Δυνάμεων, ως εγγυητή της ανεξαρτησίας της Πατρίδας μας, αντανακλώντας τα ιδεώδη που πρέσβευε και ο αείμνηστος Στρατηγός Αλκιβιάδης Μπουρδάρας.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης:

●   O Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης.

●   Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ

●   Ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Φραγκίσκος Λελούδας ΠΝ και ο Υπαρχηγός ΓΕΑ Υποπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Πανίδης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

Εικόνα
2

 

Εικόνα
2

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis