Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Σε διαθεσιμότητα Κύπριος αστυνομικός που βρισκόταν στο λεωφορείο του Απόλλωνα
21:44 | 27/03/2023

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αστυνομικός, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή και τα οποία προκάλεσαν, τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου, μερίδα οπαδών κατά τη διεξαγωγή του καλαθοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλωνα–Ανόρθωσης στο γήπεδο «Τάσσος Παπαδόπουλος» στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο εν λόγω αστυνομικός εντοπίστηκε σε λεωφορείο που μετέφερε τους οπαδούς του Απόλλωνα, από τη Λεμεσό στη Λευκωσία.

Διαβάστε επίσης

Δεν υπάρχει στήριξη της αστυνομίας, δεν είναι τυχαίο που δεν γίνονται συλλήψεις, δήλωσε εξάλλου ο πρόεδρος του κλάδου Ισότητα της Αστυνομίας, Νίκος Λοϊζίδης.

Μιλώντας σε έντονο ύφος στο Τρίτο, ο κύριος Λοϊζίδης είπε ότι δεν ζητείται η άποψη των αστυνομικών που βρίσκονται στο πεδίο και συσκέψεις γίνονται χωρίς αποτέλεσμα με τη συμμετοχή τεχνοκρατών.

Μίλησε για τον παρολίγον πολύ σοβαρό τραυματισμό συναδέλφου του αστυνομικού χθες στο πόδι από πυροβολισμό με φωτοβολίδα. Εξήγησε επίσης ότι το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα δε μπορεί να λυθεί αν δεν δοθεί το πράσινο φως στους αστυνομικούς να χρησιμοποιούν τη βία που επιτρέπεται εναντίον ατόμων που βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Δεν είναι τυχαίο, είπε ο κύριος Λοϊζίδης που δεν γίνονται συλλήψεις εξηγώντας ότι όλοι οι συνάδελφοι του βρίσκονται αντιμέτωποι με πειθαρχικές έρευνες. Χαρακτήρισε επίσης απαράδεκτο το γεγονός ότι διεξήχθη αγώνας σε γήπεδο που δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Είναι σημαντικό, πρόσθεσε, να δημιουργηθεί αντι - οχαλγωγικό τμήμα και αντιοχλαγωγικές ομάδες σε κάθε επαρχία.

www.sigmalive.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis