Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
20:14 | 13/08/2023

Το τηλέφωνο χτυπάει, το περιστατικό είναι επείγον, ένα τροχαίο με τραυματίες, σοβαρά, ίσως και νεκρούς…

Υπάρχουν οι άνθρωποι εκείνοι που σπεύδουν πρώτοι σε όσους βρίσκονται σε ανάγκη. Προχωρούν σε απεγκλωβισμούς, παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, καταβάλλουν προσπάθειες να σώσουν όσους βρίσκονται στο χείλος του θανάτου.
Κάποιες φορές, όλα πάνε κατ΄ ευχήν, άλλες σημειώνονται τραγωδίες…΄

Διαβάστε επίσης

Μία ανείπωτη τραγωδία είχαμε στη Σαντορίνη, όταν σε ένα τροχαίο έχασαν τη ζωή τους ένας πατέρας με τον γιο του.
Ο κ. Κώστας Τριφίδης, από το Ηράκλειο, αξιωματικός της Πυροσβεστικής στην Σαντορίνη, επικεφαλής του πυροσβεστικού κλιμακίου της Θήρας, σχολιάζει όσα βίωσε ο ίδιος σε αυτό το συγκλονιστικό γεγονός:

τροχαίο

«Είναι στιγμές που το καθήκον σε καλεί....η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη.... παλεύεις με όλες σου τις δυνάμεις..... ελπίζοντας ότι μπορεί να έχεις μια μικρή ελπίδα...μήπως καί.... βιάζεσαι να απεγκλωβίσεις τα θύματα ....μήπως καί..... ελπίζεις..... νέοι άνθρωποι..... παιδί που δεν πρόλαβε να ανοίξει τα φτερά του....είσαι γονέας κ εσύ κ ξέρεις.....!!! Μετά μαθαίνεις τα νέα.... ελπίζεις ακόμα....όμως τα νέα έρχονται κ σου υπενθυμίζουν πόσο μάταια είναι όλα ( αυτά που κυνηγάμε....) πάνω σε αυτή τη ζωή....!!! Κοιτάς στα μάτια τους συναδέλφους σου....δεν αλλάζεις κουβέντα....μονο κοιτάει ο ένας τον άλλον ..... Σιγή.....!!! Καλό παράδεισο !!!»

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis