Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Χρήστος Μπαλάσκας
20:32 | 18/09/2023

Γράφει ο Χρήστος Μπαλάσκας

Τον τελευταίο καιρό η εγκληματικότητα στην περιοχή του ATHENS MALL του Αμαρουσίου έχει φτάσει στο απροχώρητο. Παρέες ανηλίκων αλλά και ενηλίκων επιδίδονται σε ξυλοδαρμούς, ληστείες, κλοπές και διάφορες άλλες εγκληματικές πράξεις. Οι δράστες είναι αλλοδαποί, Έλληνες και αρκετοί Ρομά. Δίνονται ραντεβού μέσω διαδυκτύου για επεισόδια κ.λ.π. Αυτή η κατάσταση δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορη τη διοίκηση της άμεσης δράσης Αττικής η οποία ευαισθητοποιήθηκε.

Διαβάστε επίσης

Τα θύματα είναι πάρα πολλά και τα περισσότερα ανήλικα παιδιά και έφηβοι.

Με εντολή της διοίκησης της Α.Δ. ομάδες της ΔΙ.ΑΣ. μαζί με τους αλλαγάρχες τους, τοποθετήθηκαν πέριξ της περιοχής προκειμένου να δοθεί τέλος στο φαινόμενο αυτό. Μόνο η Β' αλλαγή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Β/Α Αττικής, μέσα σε δέκα ημέρες έκανε 8 συλλήψεις για ληστείες, 1 για ναρκωτικά, 1 περί όπλων, 1 περί εκρηκτικών, 4 για κλοπές και 3 για ξυλοδαρμούς με σωματικές βλάβες!!!!

Και δεν είναι μόνο αυτά. Σαν εκφωνητής χαίρομαι ιδιαίτερα όταν ακούω από τους αλλαγάρχες για τη σύλληψη δραστών τέτοιων περιπτώσεων. Συγχαρητήρια στον Δ 200-Β', την Δ 209/Β' και τους υπόλοιπους συναδέλφους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. των άλλων αλλαγών. Η νεανική εγκληματικότητα πρέπει να παταχθεί και αυτό κάνουν οι συνάδελφοι. Κάνουν τη δουλειά τους και την κάνουν καλά, παρά τη λειψανδρία της υπηρεσίας.

Οι γονείς πρέπει να είναι ήσυχοι ότι τα παιδιά τους θα γυρίσουν μετά τη βόλτα τους στο σπίτι όπως έφυγαν. Μπράβο στην ΔΙ.ΑΣ. της Β/Α Αττικής!!!!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis