Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
19:00 | 28/11/2022

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Αλέξη Κούγια ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, την υπεράσπιση της οποίας έχει αναλάβει. Ο ποινικολόγος «πέταξε» τα βέλη του σε δημοσιογράφους και εκπομπές ενώ τόνισε πως θα γίνουν μηνύσεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ο Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε και στην καθημερινότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου πίσω από τα κάγκελα της φυλακής σημειώνοντας πως δεν προαυλίζεται με τις υπόλοιπες συγκρατούμενες της καθώς φοβάται για τη ζωή της εξαιτίας των κατηγοριών που τη βαραίνουν.

Διαβάστε επίσης

«Θέλω επιτέλους η ελληνική κοινωνία να μάθει τι έχει συμβεί και πώς βρέθηκε κατηγορουμένη μία μητέρα που είναι απλώς μία χαροκαμένη μάνα. Ο κύριος Καρακούκης και ο κύριος Καλογρηάς είναι δύο συνηθισμένοι ιατροδικαστές. Ο Γρηγόρης Λέων έγινε σταρ ξαφνικά, ενώ δεν έχει κάνει ποτέ ιατροδικαστική εξέταση και νεκροψία-νεκροτομή» ανέφερε ανοιχτά ο Αλέξης Κούγιας.

«Υπάρχουν εκπομπές οι οποίες έχτισαν αυτή την υπόθεση Πισπιρίγκου και όλοι αυτοί οι παρουσιαστές θα λογοδοτήσουν» προειδοποίησε ο ποινικολόγος.

«Η κυρία Πισπιρίγκου και οι Αρχές φοβήθηκαν ότι οι συγκρατούμενές της, επειδή φέρεται να σκότωσε 3 παιδιά, θα μπορούσαν να της αφαιρέσουν τη ζωή. Δεν προαυλίζεται με τις υπόλοιπες κρατούμενες. Βγαίνει 7 η ώρα το βράδυ, εκείνη την ώρα επικοινωνούμε και στο τηλέφωνο, δεν βλέπει το φως του ήλιου» τόνισε για την κατηγορουμένη ο Αλέξης Κούγιας.

www.newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis