Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:19 | 22/11/2022

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε πριν από λίγα λεπτά από την αρμόδια εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου σε βάρος της 45χρονης για την δολοφονία της 75χρονης ηλικιωμένης που φρόντιζε στις Καλυθιές.

Η 45χρονη συνοδευομένη από τους συνηγόρους της κ.κ. Πολύ Χατζηγιάννη και Στέλιο Αλεξανδρή προσήλθε στη συνέχεια ενώπιων του ανακριτή όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία της.

Διαβάστε επίσης

Παράλληλα η προθεσμία αυτή λήφθηκε προκειμένου αύριο να της γίνει εξέταση στο νοσοκομείο της Ρόδου και πραγματογνωμοσύνη αναφορικά με την ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκεται .

Σύμφωνα με την rodiaki,  η εισαγγελική αρχή της άσκησε δίωξη μόνο για τον θάνατο της 75χρονης στις Καλυθιές ενώ για τα υπόλοιπα τρία εγκλήματα που η ίδια έχει ομολογήσει σε βάρος τριών ηλικιωμένων γυναικών που επίσης φρόντιζε αλλά και για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του γιου της όταν ήταν σε βρεφική ηλικία, βρίσκεται σε εξέλιξη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis