Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Χοακίν Φίνιξ
17:44 | 05/01/2023

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ (Ridley Scott) αποκάλυψε στο περιοδικό Empire ότι η επιλογή του Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix) ως Ναπολέων Βοναπάρτη, για το επερχόμενο ιστορικό έπος του «Ναπολέων» είχε ως αποτέλεσμα να ξαναγραφτεί από την αρχή το σενάριο, ώστε να αισθανθεί πιο σίγουρος ο ηθοποιός. Ο Φοίνιξ, που επανενώνεται με τον Σκοτ μετά την ταινία του 2000 «Μονομάχος», πρωταγωνιστεί στο «Ναπολέων» δίπλα στη Βανέσα Κίρμπι και τον Ταχάρ Ραχίμ.
 
«Ο Χοακίν είναι κάθε άλλο παρά συμβατικός. Όχι εσκεμμένα, αλλά από διαίσθηση. Αυτό τον κάνει να τσεκάρει τα πάντα. Αν κάτι τον ενοχλεί, θα σου το πει» είπε ο βρετανός σκηνοθέτης και πρόσθεσε ότι «έκανε τον [Ναπολέων] ξεχωριστό ρωτώντας συνέχεια».
 
«Με τον Χοακίν, μπορούμε να ξαναγράψουμε την ταινία από την αρχή γιατί νιώθει άβολα. Και αυτό συνέβη με τον "Ναπολέων"», συνέχισε ο σκηνοθέτης. «Διαλύσαμε την ταινία για να τον βοηθήσουμε να επικεντρωθεί στο ποιος ήταν ο Βοναπάρτης. Έπρεπε να το σεβαστώ αυτό, γιατί αυτά που λέγονταν ήταν απίστευτα εποικοδομητικά. Τα έκανε όλα μεγαλύτερα και καλύτερα».
 
Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2023.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis