Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Reneé Rapp
13:39 | 28/08/2023

Η Ρενέ Ραπ (Reneé Rapp) μίλησε για το ότι πάλευε με μια διατροφική διαταραχή κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο μιούζικαλ «Mean Girls», η οποία επιδεινώθηκε από τα στελέχη της παραγωγής που, όπως είπε, «μου έλεγαν κάποια άσχημα πράγματα για το σώμα μου».

Σε συνέντευξή της στην βρετανική εφημερίδα «The Guardian», η ηθοποιός που έγινε τραγουδίστρια είπε ότι η υγεία της επιδεινωνόταν σε σημείο που οι γονείς την επισκέφτηκαν στη Νέα Υόρκη για να προσπαθήσουν να την πείσουν να φύγει από το μιούζικαλ, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Μπρόντγουεϊ τον Απρίλιο του 2018 και ολοκληρώθηκε στις αρχές Μαρτίου του 2020 λόγω της πανδημίας.

Διαβάστε επίσης

Η Ραπ έπαιξε τη Ρετζίνα Τζορτζ στην παραγωγή του Μπρόντγουεϊ και θα επαναλάβει τον ρόλο σε μια κινηματογραφική, μιούζικαλ, προσαρμογή που έγραψε η Τίνα Φέι, που θα κυκλοφορήσει από το Paramount+.

Η Ραπ, η οποία επίσης αποχώρησε πρόσφατα από το «The Sex Lives of College Girls» του Max για να επικεντρωθεί στη μουσική της καριέρα, είπε ότι το τέλος του «Mean Girls» ήταν ευεργετικό για την υγεία της, αλλά οι γονείς της «ανησυχούν περισσότερο από ποτέ...».

«Οι διατροφικές διαταραχές δεν υποχωρούν απλώς και θεραπεύονται σαν: "Συγγνώμη, μπορώ να φάω ξανά, χα χα!"», είπε η Ραπ. «Είναι ένα ισόβιο πράγμα. Υπάρχουν μάχες με τον εθισμό και οτιδήποτε άλλο παντού. Εξακολουθώ να παλεύω με αυτό, αλλά τουλάχιστον οι γονείς μου γνωρίζουν ότι με έχουν βγάλει από περιβάλλοντα που ήταν πραγματικά επιβλαβή για την ασθένειά μου, κάτι που είναι φοβερό και τεράστια νίκη. Ανησυχούν σαν τον διάολο».

Στις 18 Αυγούστου, η Rapp κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της άλμπουμ "Snow Angel". Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε περιοδεία μέχρι τον Μάρτιο του 2024.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis