Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Scenic E-Tech
17:14 | 10/09/2023

Εδώ και 27 χρόνια η Renault γράφει ιστορία με το Scenic. Το μοντέλο γεννήθηκε το 1996 (πέντε χρόνια μετά το ομώνυμο πρωτότυπο που παρουσιάστηκε το 1991) φέρνοντας την επανάσταση, καθώς έγινε το πρώτο compact MPV στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου.

Το σύγχρονο μοντέλο διαθέτει ένα πλήρως ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, ανήκει στην κατηγορία C και καλεί τις οικογένειες να ταξιδέψουν ηλεκτρικά. Έχει αυτονομία 620 χιλιομέτρων και είναι το πρώτο πιο βιώσιμα σχεδιασμένο ηλεκτρικό όχημα. Είναι βασισμένο την πλατφόρμα CMF-EV και διαθέτει τολμηρή σχεδίαση. Με μήκος 4,47 μ. προσφέρει άνεση στους επιβάτες, ενώ διαθέτει μπαταρία μικρών διαστάσεων (με ισχύ έως 87 kWh). Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει ισχύ έως 160 kW (220 ίπποι) και έως 300 Nm ροπής.

Διαβάστε επίσης

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η επίπεδη οροφή, ενώ το μεταξόνιο των 2.78μ. συμβάλλουν καθοριστικά στην αίσθηση ευρυχωρίας. Η πρωτοποριακή οροφή από φωτοχρωματικό γυαλί και το ευρηματικό υποβραχιόνιο ολοκληρώνουν την γκάμα των ευκολιών που βελτιώνουν την άνεση.

Το All-new Scenic E-Tech electric θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα στη γκάμα της Renault, που θα προσφέρεται και στην έκδοση Esprit Alpine, η οποία έχει έναν ιδιαίτερα συναρπαστικό σπορ χαρακτήρα. Το μοντέλο κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις του Douai (Γαλλία), ενώ προβλέπεται να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο2024.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis