Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:00 | 06/12/2023

Στον Περιφερειακό Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Θεσσαλίας Αρχιπύραρχο Νικόλαο Μητσιογιάννη απένειμε τιμητική πλακέτα ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχαήλ Μιτζικός για την προσφορά των Πυροσβεστών στο κοινωνικό σύνολο.

Επίσης, βραβεία απονεμήθηκαν στους εκπροσώπους των Ενόπλων δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, κυρίως για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση των συνεπειών των φετινών θεομηνιών “Daniel” και “Εlias” που έπληξαν τον Δήμο.

Διαβάστε επίσης

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης των εγκαινίων του Εκπαιδευτικού και Πολιτιστικού Κέντρου (CERN) στο Νεοχώρι Πηλίου.

Κατά την ομιλία του, δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχαήλ Μιτζικός τόνισε ότι η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης προς όλους τους φορείς Πολιτικής Προστασίας και κατέληξε πως η άριστες συνεργασίες ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών.

Κατά την εκδήλωση η Δρ. Τζένη Μωραΐτη, συγγραφέας, π. Σχολική Σύμβουλος και π. Συντονίστρια Προσχολικής ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας ανέπτυξε το θέμα: Κλιματική κρίση: «Όταν η πρώιμη ενημέρωση των παιδιών εξασφαλίζει περιβαλλοντικά εγγράμματους πολίτες που έχουν τη λύση». Η ίδια, μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι «οι εμπειρίες από τη μικρή ηλικία μπορούν να συμβάλλουν μετέπειτα στην προστασία του περιβάλλοντος».

Το μέλος Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας ΚΕΔΕ Νικόλαος Γκότσης συνεχάρη τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου για τη συνεργασία του Δήμου, τόσο με τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, όσο και με τους εκπροσώπους της Πολιτικής Προστασίας, για τα προβλήματα του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis